Faglighed til yderste knivspids
Vi sætter vores faglighed utroligt højt, for håndværket skal være i orden og vi vil levere et produkt af bedste kvalitet. Vores faglighed er underbygget af over 30 års erfaring med slagteridrift.
Denne viden omsætter vi til et effektivt produktionsapparat, der kan omstilles med kort varsel.
Kort sagt, vi lægger vægt på et ordentligt dansk produkt og et ordentligt håndværk.
Kvalitet fra producent til køledisk
Udover grisene er født og opvokset i Danmark foregår slagtning, opskæring, udbening og pakning på samme adresse i Danmark. Herved kan vi have 100% kontrol over kvaliteten af de varer, vi leverer.
Som et privat slagteri lægger vi vægt på, at vi er er tæt på vores leverandører og sammen har vi et stærkt fokus på kvalitet.
BRC, GRMS, HACCP og SSOP - kvalitetssikring
Der stilles generelt store krav til fødevareproducenter og hos DanePork har vi taget skridtet fuldt ud og lever op til branchens skrappeste kvalitets- og hygiejne-certificeringer: BRC, GRMS, HACCP og SSOP.
Vi er dermed godkendt til at levere grisekød til de mest krævende markeder som fx det amerikanske og det japanske marked.
Kontinuerlig kontrol
Certificeringerne indebærer, at vi opfylder en lang række restriktioner og krav, så produktionen foregår præcist som forskrevet.
Den daglige kontrol varetages af specialuddannet personale, der - uafhængigt af hinanden - løbende kontrollerer og dokumenterer kvaliteten.
Modtaget, slagtet, forarbejdet - og pakket samme sted
Følg grisen fra modtagelse fra leverandøren til færdigpakket kød til køledisken.