Velkommen til DanePork

Vi er et lokalt forankret slagteri med topmoderne faciliteter og et globalt udsyn

Et moderne slagteri med udgangspunkt i det gode håndværk og stolte traditioner

DanePork A/S - oprindelig Slagtergården St. Lihme A/S - er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende mellem Vejle og Billund. Vi værdsætter det gode håndværk og en høj kvalitet samt nærhed til vores kunder og leverandører.

Vi sikrer og påskønner den tætte kontakt til vores kunder, hvor vi i fællesskab udvikler nye produkter og emballering.

Vores produktion har stor fleksibilitet og dermed en hurtig omstilling. Vi har en kapacitet, der gør, vi kan servicere den lille slagter og den store fødevarekoncern.

Direktør Leo Grønvall fortæller om Daneporks kapacitet, værdier og historie.
Danepork Dronefoto 2022 (1)

Lokalt forankret slagteri med globalt udsyn

DanePork A/S er startet i St. Lihme - derfor har lokalområdet en vigtig plads hos ejer og administrerende direktør, Leo Grønvall. Det er vigtigt for DanePork at støtte de aktiviteter og initiativer, der foregår i lokalområdet, og på den måde være med til at fastholde og udvikle det lokalområde, vi er en del af. 

  • Slagteriet startede i 1989, blev EU-godkendt i 1996.
  • I 2001 blev slagteriet godkendt til eksport til USA og Japan. 
  • Blandt andre lande vi eksporterer til kan nævnes Italien, Kina, Canada og Australien.
  • I 2011 skifter vi navn fra Slagtegården St. Lihme A/S til DanePork A/S.
  • I perioden 2016-2023 er der investeret 800 mio. kr. i nye produktionsfaciliteter.

DanePork beskæftiger i dag mere end 650 engagerede medarbejdere, som alle er garanter for virksomhedens høje serviceniveau og fleksibilitet.

Vil du vide mere om DanePork og hvordan vi måske kan hjælpe dig, kontakt os i dag